Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Giliame dubenyje sumaišyti miltus, druską ir šalavijo lapelius. Viduryje padaryti duobutę, įmušti kiaušinius ir trynį, įpilti šaukštą aliejaus ir užminkyti kietą tešlą.

Tešlą dėti ant miltais pabarstytos lentos, uždengti ir palaikyti apie 30 minučių. Įdarui moliūgo gabalėlius pavirti ant garų, sutrinti šakute, išdėti į puodą ir truputį pavirti ant silpnos ugnies. Kai atvės, sumaišyti su smulkintu česnaku, tarkuotu sūriu, varške ir muskato riešutu. Pagardinti druska ir pipirais.

Tešlą padalyti į keturias dalis ir labai plonai iškočioti. Pjaustyti didokais kvadratais, dėti moliūgo įdaro, stipriai užspausti kraštus. Į verdantį vandenį įpilti šaukštą aliejaus ir dėti virtinius. Išvirusius apšlakstyti aliejumi, pabarstyti tarkuotu sūriu ir pipirais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai