Ingredientai
Bulvės
500
g
Krakmolas
1
stiklinė
Pienas
0.5
stiklinės
Kiaušiniai
1
vnt.
Svogūnai
2
vnt.
Sviestas
40
g
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Bulves nulupkite, išvirkite ir sugrūskite.
Krakmolą užplikykite verdančiu pienu ir išmaišykite.
Į bulvių košę įmuškite kiaušinį, supilkite krakmolą, pagardinkite druska ir gerai išminkykite.
Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite svieste.
Iš bulvių masės formuokite kukulius, į vidų įdėkite kepinto svogūno.
Kukulius sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite 10-15 minučių.
Patiekite su tirpintu sviestu arba grietine.
Atsiliepimai