Ingredientai
Bulvės
6
vnt.
Krakmolas
1
stiklinė
Kiaušiniai
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Druska
žiupsnelis
Rūkyta kiaulienos šoninė
100
g
Pievagrybiai
10
vnt.
Konservuoti pomidorai
1
indelis
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Bulves išvirkite su lupenomis, nuskuskite ir sutrinkite.
Svogūną labai smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, kol gražiai paruduos.
Suberkite krakmolą, druską, įmuškite kiaušinius, supilkite keptus svogūnus ir gerai išminkykite.
Suformuokite nedidelius kukulius ir dėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite 10-15 minučių.
Kol kukuliai verda, smulkiai juostelėmis supjaustykite rūkytą šoninę ir pievagrybius ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų.
Kai šoninė apskrus supilkite konservuotus smulkintus pomidorus. Kepkite ant mažos ugnies dar 5 minutes.
Bulvių kukulius nuvarvinkite ir sumaišykite su padažu.
Atsiliepimai