Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Krakmolas 1 stiklinė
Druska žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves išvirkite su lupenomis, nuskuskite ir sutrinkite.

Svogūną labai smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, kol gražiai paruduos.

Suberkite krakmolą, druską, įmuškite kiaušinius, supilkite keptus svogūnus ir gerai išminkykite.

Suformuokite nedidelius kukulius ir dėkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite 10-15 minučių.

Kol kukuliai verda, smulkiai juostelėmis supjaustykite rūkytą šoninę ir pievagrybius ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų.

Kai šoninė apskrus supilkite konservuotus smulkintus pomidorus. Kepkite ant mažos ugnies dar 5 minutes.

Bulvių kukulius nuvarvinkite ir sumaišykite su padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai