Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Burokėlius ir morkas nulupkite ir išvirkite garų puode.

2. Supjaustykite silkių filė vidutinio dydžio gabalėliais.

3. Kubeliais supjaustykite virtas morkas ir burokėlius.

4. Į lėkštę sudėkite paruoštus ingredientus ir marinuotus žirnelius.

5. Užkandį papuoškite salotų lapais ir krapais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Šprotų užkandis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Šprotų užkandis

Cukinijų suktinukai
Lengvai paruošiamas
15 min.

Cukinijų suktinukai

Įdaryti kiaušiniai
Reikia pasistengti
25 min.

Įdaryti kiaušiniai

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis