Ingredientai

Silkių filė 6 vnt.
Svogūnai vnt.
Pievagrybiai 16 vnt.
Majonezas šaukštas
Cinamonas žiupsnelis
Kvapieji pipirai žiupsnelis
Muskato riešutai žiupsnelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Marinuotas silkių filė gerai nuvarvinkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Apibarstykite cinamonu ir pipirais.

Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais. Pievagrybius perpjaukite į keturias dalis. Apkepkite aliejuje, kol svogūnai gražiai paruduos.

Grybus ir svogūnus pagardinkite tarkuotu muskatu.

Viską sumaišykite su majonezu.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla