Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Majonezas šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Smulkiai supjaustytus pievagrybius apkepkite aliejuje su smulkiai pjaustytais svogūnais. Pagardinkite druska ir pipirais.

2. Marinuotą aliejuje silkės filė nuvarvinkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

3. Sumaišykite smulkintus graikinius riešutus, pievagrybius, silkę ir majonezą.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Ne silkė pataluose
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ne silkė pataluose

Eršketas garstyčių padaže
Lengvai paruošiamas
1 val.

Eršketas garstyčių padaže

Įdarytas amūras
Lengvai paruošiamas
1 val.

Įdarytas amūras

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba