Ingredientai

Silkių filė 6 vnt.
Pievagrybiai 10 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Graikiniai riešutai 1 sauja
Majonezas šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Smulkiai supjaustytus pievagrybius apkepkite aliejuje su smulkiai pjaustytais svogūnais. Pagardinkite druska ir pipirais.

2. Marinuotą aliejuje silkės filė nuvarvinkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

3. Sumaišykite smulkintus graikinius riešutus, pievagrybius, silkę ir majonezą.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba