Ingredientai

Silkių filė 8 vnt.
Obuoliai (dideli) 2 vnt.
Pomidorų padažas 1 šaukštas
Obuolių actas šlakelis
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Muskato riešutai žiupsnelis
Cukrus žiupsnelis
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Obuolį nulupkite, sutarkuokite burokine tarką.

Sumaišykite su pomidorų padažu, šlakeliu acto. Pagardinkite pipirais, druska, muskato riešutu ir cukrumi.

Sumaišykite, aptepkite silkių puseles, susukite ir susmeikite mediniu smeigtuku.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla