Ingredientai

Silkės 5 vnt.
Obuoliai 6 vnt.
Krienai 0.5 stiklinės
Cukrus 1 šaukštas
Citrinų sultys šlakelis
Morkos 1 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Petražolės pagal skonį
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Silkes išmirkykite, išdarinėkite, išimkite kaulus, supjaustykite nedideliais gabaliukais ir 2-3 valandoms užmerkite į parūgštintą vandenį.

Obuolius nulupkite, sutarkuokite burokine tarka ir apšlakstykite citrinų sultimis.

Nuskustas morkas ir nuluptus svogūnus taip pat sutarkuokite.

Krienus, obuolius, morkas, svogūnus ir cukrų sumaišykite.

Silkių gabaliukus sudėkite į lėkštę, ant viršaus tolygiai uždėkite padažo. Pabarstykite smulkintomis petražolėmis.

Patiekite su karštomis, virtomis bulvėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba