Ingredientai
Marinuotos silkės filė
400
g
Obuoliai
2
vnt.
Svogūnai
2
vnt.
Burokėliai
2
vnt.
Pipirai
pagal skonį
Majonezas
šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Marinuotą silkę (galite naudoti tiek pirktinę, tiek namie marinuotą acte su svogūnais ir kvapiaisiais pipirais) supjaustykite nedideliais gabaliukais.
2. Virtus burokėlius nulupkite, supjaustykite smulkiais šiaudeliais.
3. Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite smulkiais šiaudeliais.
4. Svogūnus supjaustykite smulkiais griežinėliais.
5. Lėkštėje sluoksniuokite: silkė, pipirai, obuoliai, svogūnai, burokėliai, majonezas, silkė, pipirai, obuoliai, svogūnai, burokėliai ir majonezas.
Skanaus!
Atsiliepimai