Ingredientai

Marinuotos silkės filė 400 g
Obuoliai 2 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Burokėliai 2 vnt.
Pipirai pagal skonį
Majonezas šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Marinuotą silkę (galite naudoti tiek pirktinę, tiek namie marinuotą acte su svogūnais ir kvapiaisiais pipirais) supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Virtus burokėlius nulupkite, supjaustykite smulkiais šiaudeliais.

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite smulkiais šiaudeliais.

Svogūnus supjaustykite smulkiais griežinėliais.

Lėkštėje sluoksniuokite: silkė,pipirai, obuoliai, svogūnai, burokėliai, majonezas, silkė, pipirai, obuoliai, svogūnai, burokėliai ir majonezas

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla