Ingredientai

Marinuotų silkių filė 400 g
Burokėliai 100 g
Svogūnai 1 vnt.
Aliejus 50 g
Juodieji malti pipirai žiupsnelis
Citrinų sultys šlakelis
Grietinė šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Silkių filė gerai nuvarvinkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Burokėlius išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite gana plonais šiaudeliais.

Apkepkite aliejuje, pagardinkite pipirais ir apšlakstykite išspaustos citrinos sultimis.

Atskirai apkepkite aliejuje smulkiai pjaustytus svogūnus, kol šie gražiai pagels.

Burokėlius ir svogūnus atvėsinkite ir tik tada maišykite su silke.

Viską sumaišykite su grietine.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba