Ingredientai

Kaparėliai 2 šaukštai
Krapai žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Silkių filė gerai nuvarvinkite ir supjaustykite į kelias dalis.

2. Į įkaitintą keptuvę sudėkite grietinę, suberkite kaparėlius, sudėkite silkių gabaliukus.

3. Kepkite ant mažos ugnies po 2-3 minutes iš abiejų pusių.

4. Patiekite su kaparėlių ir grietinės padažu, virtomis karštomis bulvėmis. Viską apiberkite šviežiais krapais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis

Jūros gėrybių užkandis La paranza
Lengvai paruošiamas
30 min.

Jūros gėrybių užkandis La paranza

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“