Ingredientai
Virtų bulvių
2 vnt.
Mėlynojo svogūno
0.5 vnt.
Silkės filė
1 vnt.
Majonezo
1 v. š.
Krienų
2 a. š.
Menkių ikrų
2 a. š.
Svogūno laiško
1 vnt.
Gaminimo eiga
1. Bulves supjaustykite kubeliais, svogūną – smulkiais kubeliais, silkės filė supjaustykite juostelėmis. Bulves ir svogūnus sudėkite į indą, dėkite šaukštą majonezo, įberkite juodųjų pipirų, špinatų ir viską išmaišykite.
2. Bulves su majonezu ir špinatais dėkite į lėkštę. Ant viršaus sudėkite pjaustytą silkę, o ant silkės po ½ šaukštelio dėliokite krienus. Ant krienų uždėkite po ½ šaukštelio menkių ikrų ir papuoškite pjaustytais svogūnų laiškais.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG