Ingredientai

Silkė 6 vnt.
Burokėliai (marinuoti) 1 puodelis
Morkos (didelės) 1 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Bulvės 2 vnt.
Kiaušiniai 3 vnt.
Majonezas 4 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Juoda duona 16 riekelės
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Marinuotą silkių filė supjaustykite nedideliais gabaliukais (vienam kąsniui).

2. Sausainių formelėmis išspauskite vienodo dydžio žvaigždutes iš juodos duonos.

3. Bulves išvirkite, palaukite kol atvės ir sutarkuokite smulkia tarka.

4. Kiaušinius kietai išvirkite, nulupkite ir smulkiai sutarkuokite.

5. Marinuotus tarkuotus burokėlius gerai nuvarvinkite.

6. Tarkuotas morkas apkepkite su smulkiai pjaustytais svogūnais, kol morkos suminkštės, svogūnai gražiai paruduos.

7. Bulves, morkas, kiaušinius ir burokėlius sumaišykite su majonezu, pagardinkite pipirais ir druska.

8. Burokėlių mišrainę gausiai tepkite ant puse duonos žvaigždučių kiekio. Likusias žvaigždutes dėkite ant užteptos mišrainės.

9. Ant viršaus uždėkite po silkės gabaliuką ir viską susmeikite smeigtuku.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai