Ingredientai

Silkė 6 vnt.
Burokėliai (marinuoti) 1 puodelis
Morkos (didelės) 1 vnt.
Svogūnai 2 vnt.
Bulvės 2 vnt.
Kiaušiniai 3 vnt.
Majonezas 4 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Juoda duona 16 riekelės
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Marinuotą silkių filė supjaustykite nedideliais gabaliukais (vienam kąsniui).

2. Sausainių formelėmis išspauskite vienodo dydžio žvaigždutes iš juodos duonos.

3. Bulves išvirkite, palaukite kol atvės ir sutarkuokite smulkia tarka.

4. Kiaušinius kietai išvirkite, nulupkite ir smulkiai sutarkuokite.

5. Marinuotus tarkuotus burokėlius gerai nuvarvinkite.

6. Tarkuotas morkas apkepkite su smulkiai pjaustytais svogūnais, kol morkos suminkštės, svogūnai gražiai paruduos.

7. Bulves, morkas, kiaušinius ir burokėlius sumaišykite su majonezu, pagardinkite pipirais ir druska.

8. Burokėlių mišrainę gausiai tepkite ant puse duonos žvaigždučių kiekio. Likusias žvaigždutes dėkite ant užteptos mišrainės.

9. Ant viršaus uždėkite po silkės gabaliuką ir viską susmeikite smeigtuku.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas