Kai išgirsti „silkė pataluose“, supranti, kad žiemos šventės jau ne už kalnų. Pamažu priminsime jums Kūčių ir Kalėdų stalo patiekalus, pateiksime ir gardžių naujienų. Viena aišku, be silkės pataluose šventės – ne šventės.

Gaminimo eiga

1. Bulvę bei morką supjaustykite kubeliais.

2. Mėlynąjį svogūną susmulkinkite.

3. IKI sūdytą silkę supjaustykite kąsnio dydžio gabaliukais.

4. Pasirinktame inde sluoksniuokite ingredientus: virtos bulvės, šaukštelis majonezo, pjaustyta silkė, smulkinti svogūnai, šaukštelis majonezo, smulkintos virtos morkos, vėl šaukštelis majonezo, smulkinti IKI ŪKIS burokėliai, šaukštelis majonezo ir smulkinti žalumynai. Užberkite pipirų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai