Ingredientai

Silkė 400 g
Morkos 3 vnt.
Razinos 2 saujos
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Morkas sutarkuokite burokine tarka ir apkepkite aliejuje su smulkiai supjaustytais svogūnais, kol svogūnai gražiai pagels, o morkos suminkštės. Pagardinkite pipirais ir druska.

2. Palikite morkas atvėsti.

3. Razinas išmirkykite ir nuvarvinkite.

4. Riešutus sutrupinkite.

5. Marinuotų silkių filė nuvarvinkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.

6. Sluoksniuokite: silkių gabaliukai, morkų sluoksnis, razinos, silkių gabaliukai, morkų sluoksnis, riešutai.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Ne silkė pataluose
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ne silkė pataluose

Eršketas garstyčių padaže
Lengvai paruošiamas
1 val.

Eršketas garstyčių padaže

Įdarytas amūras
Lengvai paruošiamas
1 val.

Įdarytas amūras

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta