Ingredientai

Silkė 400 g
Morkos 3 vnt.
Razinos 2 saujos
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Morkas sutarkuokite burokine tarka ir apkepkite aliejuje su smulkiai supjaustytais svogūnais, kol svogūnai gražiai pagels, o morkos suminkštės. Pagardinkite pipirais ir druska.

2. Palikite morkas atvėsti.

3. Razinas išmirkykite ir nuvarvinkite.

4. Riešutus sutrupinkite.

5. Marinuotų silkių filė nuvarvinkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.

6. Sluoksniuokite: silkių gabaliukai, morkų sluoksnis, razinos, silkių gabaliukai, morkų sluoksnis, riešutai.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai