Ingredientai

Silkės 400 g
Morkos 3 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Razinos 2 saujos
Graikiniai riešutai 2 saujos
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Morkas sutarkuokite burokine tarka ir apkepkite aliejuje su smulkiai supjaustytais svogūnais, kol svogūnai gražiai pagels, o morkos suminkštės. Pagardinkite pipirais ir druska.

Palikite morkas kol atvės.

Razinas išmirkykite ir nuvarvinkite.

Riešutus sutrupinkite.

Marinuotų silkių filė nuvarvinkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Į silkinę sluoksniuokite: silkių gabaliukai, morkų sluoksnis, razinos, silkių gabaliukai, morkų sluoksnis, riešutai.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla