Ingredientai
Silkė
400
g
Morkos
3
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Razinos
2
saujos
Graikiniai riešutai
2
saujos
Pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Morkas sutarkuokite burokine tarka ir apkepkite aliejuje su smulkiai supjaustytais svogūnais, kol svogūnai gražiai pagels, o morkos suminkštės. Pagardinkite pipirais ir druska.
2. Palikite morkas atvėsti.
3. Razinas išmirkykite ir nuvarvinkite.
4. Riešutus sutrupinkite.
5. Marinuotų silkių filė nuvarvinkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.
6. Sluoksniuokite: silkių gabaliukai, morkų sluoksnis, razinos, silkių gabaliukai, morkų sluoksnis, riešutai.
Skanaus!
Atsiliepimai