Ingredientai

Avižiniai sausainiai 8 vnt.
Šilauogės 2 saujos
Grietinėlė 200 ml
Cukraus pudra 3 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Maskarponės sūris 150 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sausainius sutrupinkite mažais gabaliukais.

Šilauoges nuplaukite ir gerai nuvarvinkite.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite maskarponę ir gerai išplakite.

Plačiose stiklinėse ar ledainėse sluoksniuokite: sausainių gabaliukai, maskarponės kremas ir šilauogės, vėl sausainiai, maskarponė ir šilauogės.

Laikykite šaldytuve arba patiekite iš karto.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

SALDI DOVANA: riešutai meduje
Lengvai paruošiamas
10 min.

SALDI DOVANA: riešutai meduje

Obuoliai, įdaryti varške
Lengvai paruošiamas
55 min.

Obuoliai, įdaryti varške