Ingredientai

Pomidorų tyrė 2 šaukštai
Grietinė 3 šaukštai
Česnakai 3 skiltelės
Morkos 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Miltai 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Jautieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais.

Apiberkite druska, pipirais ir ant aukštos ugnies apkepkite keptuvėje kelias minutes (tik nepagailėkite aliejaus - mėsa turi gražiai apskrusti, bet ne iškepti).

Išgriebtą jautieną suberkite į sultinį su lauro lapais ir virkite pusantros valandos ant mažos ugnies.

Likus virti apie 20 minučių, smulkiai supjaustykite svogūnus, smulkiai sutarkuokite morką, išspauskite česnakus ir apkepkite svieste.

Kai svogūnai gražiai paruduos įdėkite grietinės ir miltus, gerai išmaišykite.

Įdėkite pomidorų pastą ir gerai išmaišykite. Pakaitinkite dar kelias minutes.

Iš puodo išgriebkite lauro lapus.

Svogūnų ir morkų mišinį supilkite į puodą ir virkite dar apie 15 minučių.

Jei reikia įberkite dar pipirų ir druskos.

Patiekite su bulvių koše.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai