Ingredientai

Miltai 300 g
Vanduo 170 ml
Aguonos 3 šaukštai
Medus 1 šaukštas
Druska žiupsnelis
Šie kūčiukai itin tinka su aguonų pienu.

Gaminimo eiga

1. Sumaišykite miltus su druska, aguonomis ir užpilkite gana karštu vandeniu.

2. Aliejų išmaišykite su kiek pašildytu (kad būtų skystesnis)medumi ir įmaišykite į tešlą.

3. Iš gerai išminkytos tešlos voliokite plonus pirštelius ir supjaustykite mažais gabaliukais.

4. Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos taip, kad vienas prie kito nesiliestų.

5. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai