Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Pupeles užmerkite iš vakaro.

2. Nuluptus burokėlius sutarkuokite, bulves gana smulkiai supjaustykite.

3. Smulkiai pjaustytus svogūnus apkepkite svieste, kol gražiai pagels.

4. Šoninę supjaustykite riekelėmis.

5. Viską sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu.

6. Įberkite druskos, pipirų, kadagio uogų, įdėkite lauro lapų.

7. Virkite 40 minučių.

8. Patiekiant pagardinkite grietine.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba

Rusiška raugintų kopūstų sriuba
Lengvai paruošiamas
2 val.

Rusiška raugintų kopūstų sriuba

Pomidorinė baltųjų pupelių sriuba
Lengvai paruošiamas
45 min.

Pomidorinė baltųjų pupelių sriuba

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais