Ingredientai
Migdolų miltai
1
puodelis
Kokoso drožlės
1
šaukštas
Kiaušiniai
1
vnt.
Kokosų aliejus
5
šaukštai
Medus
3
šaukštai
Juodasis šokoladas
100
g
Makadamijų riešutai
1
sauja
Druska
žiupsnelis
Kepimo milteliai
0.5
šaukštelio
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Mogdolų miltus sumaišykite su kokosų drožlėmis, kepimo milteliais ir druska.
Juodąjį šokoladą ištirpinkite ir išsukite su kiaušiniu, medumi ir kokosų aliejumi.
Migdolų masę sumaišykite su šokoladine tešla.
Įmaišykite smulkintų makadamijų riešutų.
Su šaukštu kabinkite tešlą, dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos kepimo skardos ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.
Atsiliepimai