Ingredientai
Migdolų miltai
1 puodelis
Kokoso drožlių
1 šaukštas
Kiaušiniai
1 vnt.
Tirpinto kokosų aliejaus
5 šaukštas
Medus
3 šaukštas
Juodasis šokoladas
100 g
Makadamijų riešutai
1 sauja
Kepimo milteliai
0.5 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Mogdolų miltus sumaišykite su kokosų drožlėmis, kepimo milteliais ir druska.
Juodąjį šokoladą ištirpinkite ir išsukite su kiaušiniu, medumi ir kokosų aliejumi.
Migdolų masę sumaišykite su šokoladine tešla.
Įmaišykite smulkintų makadamijų riešutų.
Su šaukštu kabinkite tešlą, dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos kepimo skardos ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.