Ingredientai

Itališkų bulvių virtinukai (gnocchi) 500 g
Vidutinio dydžio brokolis 1 vnt.
Vidutinio dydžio saldžioji bulvė 1 vnt.
Nedidelė cukinija 1 vnt.
Druska 0.5 a. š.
Šviežiai grūsti juodieji pipirai 0.5 a. š.
Džiovintų česnakų milteliai 0.5 a. š.
Rūkyta paprika 0.5 a. š.
Džiovinti čiobreliai 0.5 a. š.
Džiovinti raudonėliai 0.5 a. š.
Džiovinti rozmarinai 0.5 a. š.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Orkaitę įkaitinkite iki 220 C temperatūros. Kepimo popieriumi išklokite didelę kepimo skardą (patogiausia – esančią standartinėje orkaitės komplektacijoje).

2. Visas daržoves supjaustykite maždaug vienodo dydžio nedideliais gabalėliais: brokolį išskaidykite žiedynėliais, saldžiąją bulvę supjaustykite griežinėliais, cukiniją – nestoromis riekelėmis, kurias perpjaukite perpus, vyšninius pomidorus perpjaukite perpus.

3. Suberkite daržoves ant kepimo skardos, ten pat suberkite ir bulvių virtinukus. Apšlakstykite aliejumi, apiberkite atskirame dubenėlyje sumaišytų prieskonių mišiniu. Pamaišykite daržoves ir virtinukus, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų, tuomet – paskleiskite per visą kepimo skardą kuo tolygiau, vienu sluoksniu.

4. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 10 minučių. Atidarykite orkaitės dureles, pamaišykite, vėl paskleiskite vienu sluoksniu ir kepkite toliau, dar apie 10 minučių.

5. Patiekite nedelsiant, kol bulvių virtinukai dar šilti, su šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis ir pomidorų padažu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“