Ingredientai

Saulėgrąžos 1.5 stiklinės
Česnakai 3 skiltelės
Morkos 1 vnt.
Karis žiupsnelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Saulėgrąžas užpilkite karštu vandeniu ir palikite per naktį, kad išbrinktų.

Nusunkite ir nuvarvinkite.

Džiovintus pomidorus gana smulkiai supjaustykite ir suberkite į saulėgrąžas. Įpilkite porą šaukštų aliejaus nuo pomidorų.

Įspauskite česnako.

Morkas smulkiai sutarkuokite ir apkepkite aliejuje kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu.

Viską sudėkite į saulėgrąžas.

Pagardinkite kariu, druska ir pipirais.

Viską gerai sutrinkite su elektriniu maisto trintuvu iki tyrės.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kepti sūrio sumuštiniai
Lengvai paruošiamas

Kepti sūrio sumuštiniai

Sumuštiniai su šonine
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sumuštiniai su šonine

Karšti sumuštiniai su tunu
Lengvai paruošiamas
25 min.

Karšti sumuštiniai su tunu

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba