Ingredientai
Kiaulienos nugarinės
400 g
Česnako
20 skiltelė
Aliejaus
150 ml
Šviežių čiobrelių
1 šaukštelis
Baltojo vyno actas
50 ml
Česnako
2 skiltelė
Porcijos: 4
Kai kam atrodo, kad būtent šis patiekalas ruošiamas su „geriausiu pasaulyje marinatu“. Be abejo, jis skanus tiems, kurie nemėgsta saldžių marinatų.
Gaminimo eiga
Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio kubeliais.
Sumaišykite marinatą, sudėkite į jį mėsos gabaliukus ir palikite nakčiai, kad įsigertų.
Nulupkite česnakų skilteles, pavirkite kelias minutes lengvai pasūdytame vandenyje ir nusausinkite. Ant iešmo tarp avienos gabaliukų verkite kiaulieną ir česnakų skilteles.
Kepkite kepsninėje 10–15 minučių, kartkartėmis apsukdami iešmus ir apšlakstydami marinatu.
Patiekite su virtais ryžiais ir česnakiniu padažu.