Ingredientai
agurko
1
vnt.
ridikų
4
vnt.
svogūnų laiškų
1
sauja
IKI krapų
0.5
saujos
česnako
1
skiltelė
IKI pieno
100
ml
IKI kefyro
400
ml
konservuotų rūgštynių
1
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
1. Agurką, ridikėlius supjaustykite plonomis lazdelėmis, svogūnų laiškus, IKI krapus susmulkinkite ir smulkia tarka įtarkuokite arba išspauskite česnaką.
2. Pjaustytus produktus sudėkite į pasirinktą dubenį, pilkite IKI pieną, IKI kefyrą, dėkite konservuotas rūgštynes, pagardinkite druska bei pipirais.
3. Viską gerai išmaišykite, patiekite pasirinktame inde, papuošę pjaustytais svogūnų laiškais bei IKI krapais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai