Ingredientai

česnako 1 vnt.
Pesto padažui:
česnako 1 skiltelė
Baziliko pagal skonį
Petražolių pagal skonį

Gaminimo eiga

1. Kubeliais susmulkintus svogūnus ir kelias česnako skilteles pakepinkite su aliejumi. Pomidorus pirmiausia nuplikykite verdančiu vandeniu ir nulupkite odeles, tuomet sutrinkite juos drauge su svogūnais. Viską sudėkite į puodą, suberkite prieskonius ir patroškinkite 10 min. Sriubą atvėsinkite.

2. Tuo metu paruoškite pesto padažą: į virtuvinį kombainą sumeskite 3 šaukštus kedrų riešutų, 4 šauštus tarkuoto sūrio, skiltelę česnako, šiek tiek baziliko, petražolių ir įpilkite 5 šaukštus alyvuogių aliejaus. Viską sutrinkite iki vientisumo. Sriubą pagardinkite padažu ir pabarstykite brinzos sūriu.

Skanaus!

Receptu dalijasi „Rimi“

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai