Ingredientai

Trumpavaisiai agurkai 2 vnt.
Valgomasis svogūnėlis 1 vnt.
Česnakas 1 skiltelė
Grūsti baltieji pipirai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Agurkus nulupkite.

2. Vieną agurką sutrinkite elektriniu trintuvu su valgomuoju svogūnėliu ir česnako skiltele.

3. Kitą agurką smulkiai supjaustykite.

4. Sutrintą agurko minkštimą sumaišykite su jogurtu, citrinos sultimis, aliejumi ir pasmulkintomis žolelėmis.

5. Suberkite ir pjaustyto agurko gabalėlius, pasūdykite, pagardinkite pipirais.

6. Sriubą patiekite šaltą.

7. Galite prieš patiekdami papuošti žolelėmis, agurko skiltelėmis, apšlakstyti aliejumi.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Sveikuolių sriuba
Lengvai paruošiamas
15 min.

Sveikuolių sriuba