Ingredientai
Trumpavaisiai agurkai
2
vnt.
Graikiškas jogurtas
400
ml
Citrinų sultys
3
v. š.
Valgomasis svogūnėlis
1
vnt.
Česnakas
1
skiltelė
Krapai
15
g
Petražolės
15
g
Peletrūnai
15
g
Alyvuogių aliejus
60
ml
Grūsti baltieji pipirai
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Agurkus nulupkite.
2. Vieną agurką sutrinkite elektriniu trintuvu su valgomuoju svogūnėliu ir česnako skiltele.
3. Kitą agurką smulkiai supjaustykite.
4. Sutrintą agurko minkštimą sumaišykite su jogurtu, citrinos sultimis, aliejumi ir pasmulkintomis žolelėmis.
5. Suberkite ir pjaustyto agurko gabalėlius, pasūdykite, pagardinkite pipirais.
6. Sriubą patiekite šaltą.
7. Galite prieš patiekdami papuošti žolelėmis, agurko skiltelėmis, apšlakstyti aliejumi.
Skanaus!
Atsiliepimai