Ingredientai
Vištienos filė
1
vnt.
Šparaginės pupelės
1
sauja
Moliūgai
1
gabaliukas
Pomidorai
2
vnt.
Gūžinės salotos
sauja
Rukolos salotos
žiupsnelis
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Saulėgrąžos
žiupsnelis
Gaminimo eiga
Vištieną galite pakepti ant grotelių ar paskrudinti keptuvėje. Kartu suberkite ir kubeliais pjaustytą moliūgą, kad šis apskrustų. Ankštines pupeles šiek tiek (apie 2 min.) apvirkite sūdytame vandenyje, palikite atvėsti.
Į dubenį beriame suplėšytus salotos lapus, rukolą, supjaustytus svogūnus, pomidorus, ankštines pupeles, moliūgo kubelius, dedame vištieną ir užberiame saulėgrąžų sėklų. Padažui - šaukštelis alyvuogių aliejaus ir šlakelis citrinos sulčių.
Atsiliepimai