Ingredientai
Lašiša sūdyta
75
g
Lašišos ikrai
140
g
Kiaušiniai
4
vnt.
Biriai virti ryžiai
1.5
stiklinės
Svogūnai
vnt.
Petražolės
sauja
Majonezas
150
g
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Pikantiškos ryžių salotos su lašiša ir ikrais – puiki užkandėlė netikėtiems svečiams, kurią greitai ir nesunkiai pagaminsite.
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
2. Lašišą supjaustyti juostelėmis.
3. Svogūno galvutę ir petražoles smulkiai supjaustyti.
4. Visus paruoštus produktus sumaišyti su virtais ryžiais ir majonezu. Atšaldyti.
5. Salotinę iškloti žaliais salotų lapais ir išdėti į ją paruoštas salotas. Ant viršaus uždėti lašišos ikrus ir papuošti petražolių lapeliais.
Atsiliepimai