Ingredientai

Duona
Česnakai
Lašiša šaltai rūkyta
Kiaušiniai
Avokadai
Majonezas
Marinuoti agurkai
Džiugo sūris
Krapai

Gaminimo eiga

Duoną pjaustytą riekelėmis padžioviname orkaitėje, kol paruduos. Įtriname česnaku ir supjaustome kubeliais. Sudedame į indą, ant viršaus dedame smulkiai supjaustytą kietai virtą kiaušinį, po to taip pat supjaustytą avokadą, sekančiu sluoksniu nedideliais gabalėliais supjaustytą lašišą.

Pakartojame sluoksnius, vėl kiaušinis, avokadas, lašiša. Tuomet ant viršaus dedame griežinėliais pjaustytus marinuotus agurkus, uždedame majonezo, užtarkuojame sūrio "Džiugas" (geriausia 24 arba 36 mėn. nokinimo) ir papuošiame krapais arba petražolėmis. Paliekame sluoksniais, nemaišome. geriausia patiekti iš karto, nes palaikius ilgiau duona prisitraukia drėgmės ir lieka netrapi. Skanaus!

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla