Ingredientai

Avokadai 1 vnt.
Citrinų sultys 3 šaukštai
Cukrus 0.5 šaukštelio
Saldžios garstyčios 2 šaukšteliai
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite ir suplėšykite nedideliais gabalėliais.

Avokadą nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite kaulą. Minkštimą supjaustykite plonomis riekelėmis ir apšlakstykite šaukšteliu citrinų sulčių.

Paruoškite padažą: jogurtas sumaišomas su cukrumi, druska, saldžiomis garstyčiomis ir likusiomis citrinų sultimis.

Į vieną indą supilkite virtas krevetes, suplėšytus salotų lapus ir smulkintą avokadą. Viską pagardinkite pipirais ir atsargiai išmaišykite. Sudėkite į salotinę. Padažas patiekiamas atskirai.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai