Gaminimo eiga

Meliono vidus šiek tiek išskobkite, minkštimą supjaustykite kvadratėliais. Greipfrutą nulupkite, išpjaukite minkštimą be baltų pertvarėlių, supjaustykite kvadratėliais. Keletą gabalėlių palikite papuošimui. Šviežius pievagrybius, saldžiąją papriką, cukiniją ir kriaušes supjaustykite kvadratėliais, alyvuoges - griežinėliais.

Užpilui majonezą sumaišykite su šampanu ir smulkintais rožiniais pipirais. Visas sudėtines dalis sumaišykite su užpilu ir dėkite į išskobtą melioną. Papuoškite greipfruto gabalėliais, meliono riekelėmis, gėlių žiedais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

ATRADIMAS: gaivios arbūzų salotos su feta
Lengvai paruošiamas
15 min.

ATRADIMAS: gaivios arbūzų salotos su feta

GAIVU: arbūzų ir fetos salotos
Lengvai paruošiamas
10 min.

GAIVU: arbūzų ir fetos salotos

Salotos - vitaminų bomba
Lengvai paruošiamas
15 min.

Salotos - vitaminų bomba