Porcijos: 4
Egzotiškos salotos.

Gaminimo eiga

Saliero gumbus nulupkite, sutarkuokite burokine tarka, apšlakstykite citrinos sultimis.

Pomidorus supjaustykite skiltelėmis. Salotų lapus atskirkite, smulkiai supjaustykite. Išpjaukite ananaso minkštimą. Nulupkite bananą ir greipfrutą. Bananą supjaustykite riekelėmis, nuo greipfruto skiltelių nulupkite plėvelę (laikydami virš lėkštės, kad sultys lašėtų į ją). Ananasą smulkinkite irgi laikydami virš lėkštės.

Tarkuotą salierą sumaišykite su salotų lapais ir majonezu, supilkite ananaso ir greipfrutų sultis. Salotų masę sudėkite į ananaso pusę, iš viršaus apdėliokite pomidorų ir greipfrutų skiltelėmis, bananų griežinėliais, ananaso kubeliais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Grūdėta varškė su krabų mėsa
Lengvai paruošiamas
10 min.

Grūdėta varškė su krabų mėsa

Ispaniškos bulvių salotos su tunu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ispaniškos bulvių salotos su tunu

Agurkų ir avokadų salotos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Agurkų ir avokadų salotos

Greitos brokolių ir spanguolių salotos
Lengvai paruošiamas
10 min.

Greitos brokolių ir spanguolių salotos