Ingredientai

Ryžiai (virti) 1.5 stiklinės
Sviestas 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Salierą nulupkite, smulkiai sutarkuokite.

2. Įdėkite sviesto ir patroškinkite kelias minutes ant mažos ugnies.

3. Suberkite virtus ryžius ir įmuškite kiaušinius.

4. Pagardinkite pipirais druska ir gerai išminkykite.

5. Formuokite pailgus kroketus, apvoliokite maltuose džiūvėsiuose.

6. Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis

Jūros gėrybių užkandis La paranza
Lengvai paruošiamas
30 min.

Jūros gėrybių užkandis La paranza

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas