Ingredientai

Salierų šakniavaisiai 1 vnt.
Ryžiai (virti) 1.5 stiklinės
Sviestas 2 šaukštai
Kiaušiniai vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai žiupsnelis
Malti džiūvėsėliai šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Salierą nulupkite, smulkiai sutarkuokite.

Įdėkite sviesto ir patroškinkite kelias minutes ant mažos ugnies.

Suberkite virtus ryžius ir įmuškite kiaušinius.

Pagardinkite pipirais druska ir gerai išminkykite.

Formuokite pailgus kroketus, apvoliokite maltuose džiūvėsiuose.

Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla