Ingredientai

Druska žiupsnelis
Miltai 1.5 stiklinės
Vanduo 2 šaukštai
Česnakai 2 skiltelės
Porai 1 vnt.
Provanso žolelės 1 šaukštelis
Grietinėlė 4 šaukštai
Bazilikai 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 8
Šioje rūkytos mėsos skonio picoje yra daug prieskoninių žolelių.

Gaminimo eiga

Sumaišykite miltus ir druską. Sudėkite gabalėliais susmulkintą sviestą, sutraiškytas česnako skilteles ir supilkite vandenį.

Viską išmaišykite, kad pasidarytų vientisa tešla, ir išlipdykite ja 24 cm skersmens pateptos pyrago formos dugną ir kraštus.

Supjaustykite kubeliais paprikas. Susmulkinkite porą ir rūkytą dešrą.

Užberkite ant tešlos supjaustytas paprikas, poro ir dešros gabaliukus.

Apibarstykite tarkuotu sūriu ir žolelėmis.

Sumaišykite grietinėlę, kiaušinius bei prieskonius ir užpilkite ant įdaro.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tlajuda“: meksikietiška pica
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tlajuda“: meksikietiška pica

Pomidorų pica – PER 30 MINUČIŲ
Lengvai paruošiamas
30 min.

Pomidorų pica – PER 30 MINUČIŲ

Kumpio pica
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

Kumpio pica