Ingredientai
Saldžiosios bulvės
2 vnt.
Svogūnas
1 vnt.
Kiaušiniai
2 vnt.
Miltai
2 v. š.
Druska
2 a. š.
Malti juodieji pipirai
1 žiupsnelis
Bazilikai (žali)
1 a. š.
Aitriosios paprikos milteliai
1 a. š.
Česnako milteliai
1 a. š.
Porcijos: 1
Pietūs bus gardūs, jei gaminsite saldžiųjų bulvių blynus. Sveikesnis, bet tikrai ne prastesnis variantas. Iškeptus blynus patiekite su graikišku jogurtu ir svogūnais – bus labai skanu!
Gaminimo eiga
Saldžiąsias bulves nulupkite ir sutarkuokite.
Suberkite smulkiai tarkuotą svogūną.
Įmuškite kiaušinį, berkite miltus ir visus prieskonius, gerai išmaišykite.
Į keptuvę supilkite aliejų, kad jis tolygiai padengtų visa dugną. Šaukštu suformuokite nedidelius blynelius. Kepkite iš abiejų pusių apie 2 minutes.
Patiekite su graikišku jogurtu ir svogūnais.
Skanaus!
Receptu dalijasi „Rimi“