Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriubos receptu.

Gaminimo eiga

1. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir ant vidutinės kaitros kepiname smulkintus svogūnus, tarkuotas morkas ir saldžią bulvę. Kepiname apie 10 min. Sudedame tarkuotą imbiero šaknį, aitrųjį pipirą ir kepiname dar 2 min.

2. Sudedame kepintas daržoves į puodą, užpilame sultinį. Sultiniui užvirus verdame dar 10 min.

3. Sutriname sriubą iki norimo tirštumo (jei norite skystesnės, įpilkite dar sultinio arba vandens).

4. Pagardiname druska bei pipirais.

5. Ant viršaus beriame aitrios paprikos drožlių.

Skanaus!
„Samčio užrašai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Baklažanų ir pomidorų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Baklažanų ir pomidorų troškinys

Vegetariškas čili troškinys
Lengvai paruošiamas
40 min.

Vegetariškas čili troškinys

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis