Kai nėra laiko, o norisi gardaus ir spalvingo patiekalo, gaminkite saldžiarūgštę vištieną su konservuotais abrikosais. Paruošiama vos per 10 minučių, o gardi – be galo. Saldžiarūgštė vištiena su konservuotais abrikosais papuoškite mėtos ir bazilikų lapeliais.

Gaminimo eiga

1. Morką supjaustykite šiaudeliais, svogūną – stambiais kubeliais, česnaką susmulkinkite.

2. Abrikosus supjaustykite stambiais kubeliais, vištieną – juostelėmis.

3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite vištieną iš visų pusių po 1 min., kol apskrus. Pagardinkite druska ir pipirais.

4. Sudėkite daržoves ir pjaustytus abrikosus. Pakepinkite 2–3 min. ir supilkite skystį nuo abrikosų ir ryžių actą.

5. Papuoškite mėtos ir bazilikų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai