Ingredientai

Lavašo lakštai 1.5 vnt.
Cukraus pudra 1 šaukštas
Vaniliniai ledai 400 ml
Porcijos: 4
Kitoks desertas.

Gaminimo eiga

Gaminimas

Kriaušes nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite plonomis riekelėmis.

Ant dubens su karštu vandeniu padėtame inde ištirpinkite šokoladą, supilkite grietinėlę. Viską išmaišykite. Kitame inde ištirpinkite sviestą.

Lavašą supjaustykite kvadratėliais (15 centimetrų kraštinėmis). Kiekvieną kvadratėlį iš vienos pusės ištepkite lydytu sviestu ir truputį pabarstykite cukraus pudra. Tuomet į kiekvieną kvadratėlį įdėkite po kelis kriaušės gabalėlius, apliekite juos šokoladu ir sulankstykite (kaip lietinius blynus).

Taip paruoštus suktinukus padėkite ant kepimo folija uždengtų kepimo grotelių ir ant gerai įkaitusių anglių apverčiant kepkite 1,5-2 minutes. Patiekite karštus su ledais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai