Ingredientai
Lazanija
1
pakelis
Rikotos sūris
400
g
Razinos
1
puodelis
Grietinėlė
0.5
puodelio
Cukrus
3
šaukštai
Vanilės ekstraktas
0.5
šaukštelio
Pienas
1
puodelis
Cinamonas
0.5
šaukštelio
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Lazanijos lakštus apvirkite pasūdytame vandenyje po 3-4 minutes.
Rikotą sutrinkite su cukrumi, vanilės ekstraktu ir grietinėle. Suberkite išmirkytas razinas ir išmaišykite.
Į sviestu išteptą kepimo indą sluoksniuokite: lazanijos lakštai, rikotos įdaras, lazanijos lakštai, rikotos įdaras, lazanijos lakštai, rikotos įdaras ir lazanijos lakštai.
Ant viršaus užpilkite pienos su cinamonu plakinį.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Atsiliepimai