Ingredientai

Graikiniai riešutai 3 saujos
Medus 4 šaukštai

Gaminimo eiga

Riešutus gerai nuplaukite ir palikite nudžiūti.

Riešutus sukapokite, kad būtų smulkesni, bet ne pernelyg smulkūs ir supilkite į nedidelį stiklainiuką. Riešutų turėtų būti pripilta keturi penktadaliai stiklainiuko.

Medų, jei jis kietas, pakaitinkite dubenyje ant garų vonelės, kol pradės skystėti (svarbiausia, kad medus nebūtų karštas) ir supilkite ant riešutų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

SALDI DOVANA: riešutai meduje
Lengvai paruošiamas
10 min.

SALDI DOVANA: riešutai meduje

Obuoliai, įdaryti varške
Lengvai paruošiamas
55 min.

Obuoliai, įdaryti varške

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla