Ingredientai

Česnakai 3 skiltelės
Ryžiai 1 stiklinė
Sviestas 1 šaukštelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite į keptuvėje įkaitintą sviestą.

2. Suberkite gana smulkiai pjaustytus pievagrybius ir išspauskite česnaką.

3. Maišant kepkite kelias minutes, kol svogūnai pradės gražiai gelsti.

4. Suberkite sausus ryžius ir kelias minutes maišant kepkite.

5. Įpilkite daržovių sultinio ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies, kol ryžiai išvirs ir nebeliks skysčio.

6. Įmaišykite šaukštelį sviesto.

7. Patiekiant galite pagardinti poro griežinėliais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Rizotas su krevetėmis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Rizotas su krevetėmis

Virtas chia sėklų pudingas su obuoliais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Virtas chia sėklų pudingas su obuoliais

Grikių pusryčiai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Grikių pusryčiai

Tofinienė
Lengvai paruošiamas
15 min.

Tofinienė

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“