Ingredientai
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Ievagrybių
10 vnt.
Česnako
3 skiltelė
Virtų ryžių
1 stiklinė
Daržovių sultinio
1 stiklinė
Sviestas
1 šaukštelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Svogūną smulkiai supjaustykite ir dėkite į keptuvėje įkaitintą sviestą.
2. Suberkite gana smulkiai pjaustytus pievagrybius ir išspauskite česnaką.
3. Maišant kepkite kelias minutes, kol svogūnai pradės gražiai gelsti.
4. Suberkite sausus ryžius ir kelias minutes maišant kepkite.
5. Įpilkite daržovių sultinio ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies, kol ryžiai išvirs ir nebeliks skysčio.
6. Įmaišykite šaukštelį sviesto.
7. Patiekiant galite pagardinti poro griežinėliais.