Ingredientai

Ryžiai 100 g
Vištiena (kepta) 200 g
Pievagrybiai 8 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Majonezas 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Ryžius išvirkite sūdytame vandenyje, nukoškite ir atvėsinkite.

Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite.

Pievagrybius gana smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska ir pipirais.

Keptą vištieną supjaustykite mažais gabaliukais.

Viską sumaišykite su majonezu. Jei reikia, galite pagardinti juodaisiais pipirais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba