Ingredientai

Ryžiai 2 puodeliai
Česnakai 3 skiltelės
Vanduo 3 puodeliai
Druska pagal skonį
Citrinos žievelė 2 šaukšteliai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Puode įkaitinkite aliejų ir suberkite smulkiai pjaustytą svogūną ir išspaustą česnaką.

2. Maišant kepkite apie 3-4 minutes, kol svogūnai gražiai pagels.

3. Suberkite špinatus ir maišant kepkite minutę - kol suminkštės.

4. Suberkite ryžius, druską, pipirus. Kepkite maišant dar kelias minutes.

5. Supilkite vandenį ir virkite ant mažos ugnies apie 20 minučių, kol nebeliks vandens.

6. Patiekiant apibarstykite citrinos žievele ir trupintu fetos sūriu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tofinienė
Lengvai paruošiamas
15 min.

Tofinienė

Perlinių kruopų košė
Lengvai paruošiamas
1 val.

Perlinių kruopų košė

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais