Indiškų prieskonių mišinys mėsai suteiks egzotiško skonio. Prie šio patiekalo siūlomos žiedinių kopūstų, pomidorų ir sūrio salotos yra vienos iš labiausiai tinkančių prie kepsninėje keptos mėsos.

Gaminimo eiga

Mėsą ir daržoves supjaustykite kubeliais.

Susmeikite ant iešmo mėsą, tarpeliuose – daržoves,grybus ir ananasus.

Sumaišykite marinatą.

Iešmus sudėkite į indą ir apipilkite marinatu. Palikite valandai pastovėti, kartkartėmis apsukite.

Kepkite iešmus kepsninėje 10–15 minučių, kartais patepdami marinatu.

Žiedinių kopūstų, pomidorų ir sūrio salotos

Reikės:
200 g fermentinio sūrio;
500 g žiedinių kopūstų;
5 vidutinio dydžio pomidorai;
krapų;
100 ml neriebaus majonezo;
100 ml natūralaus jogurto;
žiupsnelis druskos.

Supjaustykite žiedinį kopūstą ir pavirkite 3 minutes (galite naudoti ir žalią).

Atvėsinkite ir susmulkinkite.

Pomidorą ir sūrį supjaustykite kubeliais.

Sumaišykite salotų produktus su majonezu ir jogurtu, pagardinkite druska ir smulkintais krapais.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai