Indiškų prieskonių mišinys mėsai suteiks egzotiško skonio. Prie šio patiekalo siūlomos žiedinių kopūstų, pomidorų ir sūrio salotos yra vienos iš labiausiai tinkančių prie kepsninėje keptos mėsos.

Gaminimo eiga

1. Mėsą ir daržoves supjaustykite kubeliais.

2. Susmeikite ant iešmo mėsą, tarpeliuose – daržoves,grybus ir ananasus.

3. Sumaišykite marinatą.

4. Iešmus sudėkite į indą ir apipilkite marinatu. Palikite valandai pastovėti, kartkartėmis apsukite.

5. Kepkite iešmus kepsninėje 10–15 minučių, kartais patepdami marinatu.

6. Salotoms supjaustykite žiedinį kopūstą ir pavirkite 3 minutes (galite naudoti ir žalią).

7. Atvėsinkite ir susmulkinkite.

8. Pomidorą ir sūrį supjaustykite kubeliais.

9. Sumaišykite salotų produktus su aliejumi, pagardinkite druska ir smulkintais krapais.