Ingredientai

Virtos bulvės 400 g
Varškės sūris 300 g
Svogūnai 3 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Svogūnai 1 vnt.
Šaltai rūkyta kiaulienos šoninė 100 g
Grietinė 5 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Svogūnus smulkiai supjaustykite, apkepkite svieste kol gražiai pagels ir sumaišykite su trintomis virtomis bulvėmis.

Sūrį sutarkuokite, sumaišykite su bulvėmis, prieskoniais, kiaušiniais ir miltais.

Masę labai gerai išmaišykite.

Formuokite kukulius ir dėkite virti į verdantį, pasūdytą vandenį.

Virkite apie 10-12 minučių.

Padažui apkepkite smulkiai pjaustytą šoninę su smulkiai pjaustytais svogūnais, sudėkite grietinę ir maišant kepkite dar dvi-tris minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla