Ingredientai
Varškė
800
g
Kiaušinių tryniai
6
vnt.
Grietinė
1.5
stiklinės
Cukrus
1
stiklinė
Miltai
0.5
stiklinės
Cinamonas
2
šaukšteliai
Citrinos žievelė
4
šaukšteliai
Razinos
1
stiklinė
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Kiaušinių trynius išsukite iki baltumo su cukrumi.
Pertrintą varškę išsukite su grietine.
Suberkite miltus, išmaišykite.
Sudėkite trynius, cinamoną, citrinų žieveles, išmaišykite.
Suberkite razinas ir išmaišykite.
Sukrėskite tešlą į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
Patiekite karštą su plakta grietinėle.
Atsiliepimai