Ingredientai

Grietinė 1.5 stiklinės
Cukrus 1 stiklinė
Miltai 0.5 stiklinės
Cinamonas 2 šaukšteliai
Citrinos žievelė 4 šaukšteliai
Razinos 1 stiklinė
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Kiaušinių trynius išsukite iki baltumo su cukrumi.

Pertrintą varškę išsukite su grietine.

Suberkite miltus, išmaišykite.

Sudėkite trynius, cinamoną, citrinų žieveles, išmaišykite.

Suberkite razinas ir išmaišykite.

Sukrėskite tešlą į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Patiekite karštą su plakta grietinėle.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai