Ingredientai

Varškė 800 g
Kiaušinių tryniai 6 vnt.
Grietinė 1.5 stiklinės
Cukrus 1 stiklinė
Miltai 0.5 stiklinės
Cinamonas 2 šaukšteliai
Citrinos žievelė 4 šaukšteliai
Razinos 1 stiklinė
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Kiaušinių trynius išsukite iki baltumo su cukrumi.

Pertrintą varškę išsukite su grietine.

Suberkite miltus, išmaišykite.

Sudėkite trynius, cinamoną, citrinų žieveles, išmaišykite.

Suberkite razinas ir išmaišykite.

Sukrėskite tešlą į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Patiekite karštą su plakta grietinėle.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Burnoje tirpstantis morkų pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Burnoje tirpstantis morkų pyragas

Klasikinis obuolių pyragas
Lengvai paruošiamas
45 min.

Klasikinis obuolių pyragas

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 05 min.

Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla