Gaminimo eiga

1. Kiaulienos sprandinę supjaustykite norimo dydžio kepsniais, kiekviename jų aštriu peiliu padarykite gilią įpjovą – joje dėkite gabalėlį rūkyto sūrio, taip pat galite įpjovą įkimšti česnaku. Kepsnį pagardinkite prieskoniais ir gausiai aptepkite aliejumi.

2. Daržoves supjaustykite gabalėliais ir suberkite į gilų dubenį, jame daržoves apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite norimais prieskoniais – gerai išmaišykite, kad pasidengtų. Suverkite daržoves ant medinių grilio iešmelių (verkite pakaitomis). Daržovių iešmelius ant grilio grotelių sudėkite įpusėjus kepti kepsniams.

3. Kepsnius ir keptus daržovių iešmelius patiekite su naminiu pomidorų padažu ir švelniai paskrudintos duonelės riekelėmis.

Skanaus!

Receptu dalijasi „Lidl grilio talentai“.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai